Baby 6bulan suka jerit. Tak bebel ma,ba,da

Baby saya baru masuk 6 bulan. Normal ke baby suka menjerit je? Apa2 je mesti nak menjerit🥲 dia tak ada bebel ma ba da. Masa 4bulan je dia ada bebel ma ba da. Masuk 6bulan suka menjerit. Tak kira lah dia happy ke , nangis ke, mesti nak menjerit jugak. Kalau dia main mainan dia pun dia menjerit. Kadang kita ni risau dia sakit tekak. Tapi tu lah. Tak tau kenapa perangai 6bulan dia mcm ni pulak 😅 normal ke? Sebab tengok anak org lain takde mcm anak kita suka menjerit.

2 Balas

anak sy 4 bln klau xde orang layan die kompem menjerit.mgkin marah or bosan.dis suka membebel bile x d layan jd camtu.kalau jerit kuat plak..skali menjerit abis abg kakak die tergelak

anak sy 5 bulan lebih start menjerit2. normal rasanya sis.. budak usia2 ni suka test suara😂