Suka menampar

Anak dh masuk 10 bulan gegirl, memang aktif sgt la. Suka menjerit, memanjat, berpaut di dinding smua tu la. Tapi ada satu perangai dia sy tak suka. Dia suka tampar muka. Kdg² dia merangkak laju terus tampar muka kita ni. Kdg² geram jgk tapi tu la pandai memujuk cium kita bagai. Anak ibu² ada ke perangai mcm ni??

1 Balas

anak sye 7m suke penampar. tiap kali die tampar, sye tampar balik mana tempat yg die tampar tu. contoh die tampar kite kt muka, so sye tampar balik die dkt muka. tapi jgn la tampar kuat. asal ade bunyi pedepek sikit je. die tampar je sye tampar die balik, selagi die x stop selagi tu sye tampar. selalu nya 3 4 kali je lps die kena tu xbuat dh. sbb die rasa sakit. haha

10mo ago

kekdg je. time die marah sye usik die je 🤣