Anak menjerit

Hi mommy2 ada tak anak mommy yang suka jerit2 ? baby saya nak masuk 7 bulan ni dia suka menekan nekan guna suara dia mcm menjerit. tapi dia elok je main. tak nangis pun. ke sebab dia dah pandai menggunakan suara ya ? mohon share pengalaman mommy yang sama macam saya#SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

Anak saya test vocal dari 6m. Risau kita tak sakit ke tekak tu high pitch sentiasa. Kalau terbangun tidur pun dia punya jerit pehh. Sampai skrg dah 7 bulan lebih tak hilang2 lagi hmm

Yup anak nak test vocal tu🤭