buku pink

Haii mommies...maaf bertanya, 1st time buka buku pink perlu ke suami follow sekali yek?

26 Balas

Dekat tempat saya xperlu. Tapi haritu 1st time buka suami teman. Sampai bosan la jugak tunggu.

Sis boleh tya siap2 masa booking nk buka buku.. tmpat saya suami kena dtg utk buat HIV test.

Kalau kk sya perlu tatau la sbb anak first ke. Sbb suami pn kena buat check up hiv.

Sy sblm buat buku pink sdh di bagithu awal bawa suami sekali untuk buat test hiv

Sye first pregy,suami yg temankan...skrg saja pregy anak ke 3 sendiri...

klu kt tmpt sy xperlu pon bw suami.. mommy sorg je dh ckup

Klu dekat kk x perlu rasanya. Dia suruh bawa document je.

Tmpt sye x. Hsbnd smpai bosan tunggu bku pink tu siap

Utk 1st time perlu, dorg nak amik darah suami sekali

Tak perlu.. Suami temankan tunggu luar boleh jer.