buka buku pink

salam mommies sekalian… maaf nak bertanya kalau nak buka buku pink kena call klinik dulu ke untuk appointment atau boleh walkin ja terus? area ipoh klebang.. saya 1st mom and single mom xde pengalaman lg

4 Balas

sy dulu terus pergi kk je..nnti dia akn bagi tarikh bila boleh buka buku pink ..tp klau ada no fon misi lg elok wsap je,sy nk buka buku ank kedua sy wsap je nnti dia bg tarikh buka buku

kalau saya masa mula2 tu kena call sebab walk in risau ramai yg appointment kalau kita walk in nanti kena tunggu lama

Kena buat appointment dulu. Nak set appointment boleh call or walk in untuk dapatkan tarikh.

Kena walk in sis utk confirmation pregnancy