Masalah HB Low

Haii Assalamualaikum momy2 semua , sy nk tnya pendpt momy2 nk BT mcmne ye sy rsa sy xsesuai la mkn ubt zincofer ni sbb hb sy tetap sma Makin jatoh Ada lah..hidung Dan gusi selalu berdarah?sy amlkn mkn zincofer sejk kndungn usia 4 buln xsilp skrg dh 6 buln lbeh still sma xdk prubhn semakin lma smkin jtoh je bacaan hb?sy Pon dh pening xtaw nk BT cmne lg..mcm2 dh mkn Dan DH pantang xmkn ha...myby ubt ni yg xsesuai kot..mslh skrg sy nk tukar ubat tp date checkup sy 29hb ni lmbt lg so cmne nk tnya nurse boleh atau x..adess..hrp momy2 sume leh BG pendpt untk mslh sy nii?

2 Balas

Tukar je iberet. Dia tak marahnya sis. Inform dia. Tapi just amik iberet je la sbb dlm tu semua vitamin dah ada

Saya pon x sesuai dgn zincofer sebab bila makan je mesti muntah, so sye beli sendiri iberet dekat watson, makan iberet masa pergi kk minum air gula sye ckp dekat nurse sye tukar ubat ke iberet, xpe ke, nurse tu kata xpe makan je, cuma zincofer tu kena pulang kan balik..

5y ago

Xda pulak nurse tu nak marah, cuma kena inform la kt diorg..