zincofer

Morning momy2..sy dpt ubat zincofer hri tu..sy mkn hri first ok lgi..sbb sy ambik sblm tdo time mlm..hari ke2..sy muntah trok + pning nk pcah kepala..smbil tdo mlm trjga rsa nk muntah lg..?klu nk tkr ubat..kna pegi KK ke.atau perlu beli ubt lain di farmsi?HB sya 15.tp nurst sruh mkn jgk ubt tu kcuali xthn nty next appoitmnt bru tkr ubt..mslhnya appoitmnt sy lmbt lg..sy risau klu stop mkn zincofer.xda vitamin utk bby nty..

2 Balas

Blh cari iron tablet (ferrous fumarate) je jat farmasi sis. Sy mkn yg tu je sebiji sehari. Alhamdulilah hb naik dan maintain. Tak berani ambik zincofer dgn obimin sbb ramai ckp ubatnya kuat lg. Lgpun hb sis dah okay

Blh stop dulu nnti hari jumpa nurse bagi tau.