Normal ke baby 1 bulan tidur lambat?

Hai.Alhamdulillah saya dikurniakan seorang anak lelaki.Selarang dah masuk sebulan. Just nk minta pendapat macam mana mummy jaga anak yg still kecik lg. Anak sy 3-4 hari ni sellu tidur lewat.Kadang nk dekat pukul 3 pagi baru boleh tidur. Stress jugak rasa. Waktu siang dia tak tidur lena pun.Just dalam 15 minit macm tu then trjga tapi mata dia mengantuk. Lately tidur lambat.bgun pun dalam pukul 1 tghri mcm tu(bangun minta susu then tidur balik) Then sambung tidur lg pukul 3petang sampai pukul 5. Lepas bg mandi pun nk sambung tidur lg. Jenuh kejut tp mata tutup rapat. Kejap lagi malam comfirm tidur lambat lg walaupun mata dia dah layu mngntuk, tetap tidur lewat jugak.? Ada tak solution?

6 Balas

owhh..klau mmg mcm tu x pe lah..risau sebb siang tido x lama tiba² malam tido lewat.tapi mata mengantuk cuma susah nak lelap. huhuuu.. tq sis pencerahan.😊