Baby kerap tidur

Hi mummy, baby saya baru 53 hari. 2 3 harini dia asyik tidur je. Bangun pkl 4am minum susu tidur lagi.. bangun pukul 9am mandi and susu lepastu tidur sampai lh ke malam. Lama kan.. tapi dia akan bangun kjp merengek minta susu even menyusu sambil pejam mata and tidur balik. Malam tu dlm pkl 9pm dia berjaga sampai pkl 3 4 pagi then ulang lagi tidur sepanjang hari. Normal ke baby macam ni? Sy risau. Berak kencing semua ok. Minum susu pun kerap.

2 Balas

normal baby kuat tidur. utk pkembangan dia juga. tapi bab waktu tidur n bangun dia tuh maybe awak kena tukar, sbb 9mlm sampai 3-4pagi bjaga kan ,sptutnya time tuh waktu tidur tapi jadi confuse ke situ

bby sya dlm pantang pn mcm ni jga.. ni dh 3 bln..brubh dh wktu tdur dia.. siang x tdur sngt..klau mlm dia tdur kul 10 smpai 8 pgi.rsanya nomal je mummy..selagi bby mnum susu kerap