Anak Tak Mau Tidur 🫢

Hai! Assalammualaikum! Normal ke? anak takmau tidur siang, anak saya berapa hari lagi nak masuk 3 bulan, huhu! pagi tidur kejap, lepastu tidur dalam sejam dia jaga main je, then malam dia tidur tak bangun sampai tengah pagi, dalam 3-4 pagi dia bangun main susu, lepas tidur balik. Normal ke? 🫢

3 Balas

Sama mcm anak saya sis! Haha. Anak saya baru 2bulan+. Siang tidur kejap2 je tapi kene berpegang ye. Letak auto nangis😭😂. Tapi kalau malam Alhamdulillah A+ tidur sampai subuh. 2/3 kali je bangun sebab nak susu. Lepastu auto tidur.

19h ago

Ade jugak ye sama perangai😂😂😂.. sis ade terfikir ke nak bagi buaian??😂

anak sy pun .kerap gak tdr siang dia tp xsmpai stengah jam pun kcuali time bf.normal ke mcm tu ya