Sekadar ingin tahu

Hai..ada tak yang suka minum air Manis,kadang air bergas..6week ..ada efek tak untuk pertumbuhan baby..sebab saya selalu sgt teringin minum air bergas..tak selalu kdg kdg itu pun sikit..

18 Balas

bole mnum tapi x elok la sebenarnye😚kdg kite mengidam cmtu kn nak buat cmne.rasa2 skit ok je.sy dlu anak first mmg hantu air gas.pepsi tu fav btul simpan dlm freezer beku kan jadi mcm slurpee hehe.nasib x kne kncing manis.😅berpada2 ya sis🥰