Sekadar ingin tahu

Hai..ada tak yang suka minum air Manis,kadang air bergas..6week ..ada efek tak untuk pertumbuhan baby..sebab saya selalu sgt teringin minum air bergas..tak selalu kdg kdg itu pun sikit..

18 Balas

sy x thu sy prgnt...tahu pom dh 15week 🤣🤣 ...mkn pom x milih..minum air gas laaa..air manis lg laaa...air kopi..fuhhhhh..hehehehe...

Sy stat mgandung smp sekrg x minun yg bergas, sy pun suka coffee tp tak terasa nak minum sekrg ni suka kepala air buah pulak 😂😂😂

Boleh minum tp berpada. Sy dulu mase awl2 preggy pun mmg teringin air bergas x tau la knp.. so beli yg botol kecik yg seringgit tu.

hari hari jgk air manis, order milo ais depn rmhm alhamdulillah tkde apa,asalkn seimbangkn dgn air kosong.

Saya minum je tp skit la. Bila husband minum saya tumpang la 1-2 teguk camtu je buat raso2…

sekadar rasa takpe sis , jgn setiap hari mmg tak elok . takut dpt gdm nanti

Boleh minum tapi kurangkan..

bole minum tp berpada pada