Minuman bikarbonat boleh atau tidak?

Hai mommies. Saya skrg dah 6w6d masalah skrg ni saya teringin nak minum air bergas walhal sebelum ni tak syka pun. Tapi suami saya tak bagi dia kata tak elok utk baby. Boleh atau tidak wanita pregnant minum minuman bergas? #mummybuntu #mummymengidam

1 Balas

Sy pernah minum satu botol coke RM1 tu habis dlm seteguk je 😂 sebab ngidam tambah dgn mual teramat. Alhamdulillah now dahh 9 bulan anak sihat get ready dahh nk keluar. Lg satu air gas singgit tu kurang gas diaa. Jd tk takut utk minum.