Asid folic

"hai2x ibu2x smua tak ape ke tk makan ubat asid folic... Sya x dpat nak telan bila time minum ubat je saya muntah bru nk telan tapi dah termuntah dulu... Tak ape ke🥲

11 Balas

mkn asid folik jnma appeton..xde bau pn..kna mkn sebelum nk hamil smpai hamil..supaya trbrntuk nye janin tu dn tiada kecacatan..sy skrg mkn utk nk hamil..doa.kn sy ye..mklum.lah bru nikh 5 buln..suami nk ank lgi..walau umo sy skrg 41..ape.pn berserah pd Allah..🤲😊

2y ago

insyaallah rezeki Allah itu luas semoga sis cepat2x di berikan rezeki ada baby amin