Sy 17w.. nk tnya ade x yg xde mkn ubat ape².. folic asid or ppe.

Sy blom mula mkn any ubat sbb br lps alahan. Agak tlewat x klau nk consume folic asid etc?

2 Balas

Alahan bukan alasan utk tk makan folic acid. 17w... mcm lmbt sgt. Kalau makanan seharian cukup kandungan folate, insyaAllah elok la pembentukan baby. Kalau tak tu kena terima klu ada cacat cela dlm perkembangan baby.

x boleh x makan sis.. sy makan maltofer rasa coklat masa mula2 alahan dlu. dh okay sy tukar obimin. dlm tu smua ada folid asid.