sorokkon kehamilan

hai sy nak tanya siapa yg ada pengalaman mcm sy.. sy baru prgnant 7weeks.. hanya suami sahaja yg tahu tentang kehamilan ini sebab pernah ggur sebelum ni dan ini kandungan yg ke dua.. waktu kandungan pertama dlu ibu sy punya firasat yg sy hamil dan sy pun beritahu berita kehamilan terhadap keluarga dan rakan rakan.. tapi sy silent misscrge waktu weeks ke 11.. jadi untuk kandungan yg kedua ni suami sy suruh rahsia kan dahulu dan hanya kami berdua sahaja yg tahu.. crita di sisni.. ibu sy sperti boleh mengetahui yg sy sedang hamil.. setiap kali dia berkias tentang kehamilan sy tidak menidakkan atau mengiyakan.. rasa tak smpai hati pula nk berhsia dgn ibu sendri.. tapi tu la.. atas kehendak suami sy terpaksa rahsia kan juga..

54 Balas

xpe sis doa ja selalu cya pun prnh d posisi sis msa preg anak first gugur msa 13 week yg kdua ni suami dngn mom cya sja tw tpi suami trlalu exited smpai adik bradik dn mom dy bgtw..cya pun sblm nya xmw orng tw tpi kn kdng orng pndai tnya so trbongkar la rahasia nya heheh yg penting prcya dn brdoa sma tuhan kali ni smoga rahim d kuatkn dn baby tumbuh besar smpai melahirkn nnty...sambil tu jgn lr trlalu lasak buat krja berat klo boleh brpuasa dngn suami dlu smpI kandungan da btl² kuat 4_5 month gitu puasa klo laki tringin pun bg lr kang dosa pla tpi jn trlalu kerap cukup lr sekali sbln or 2 kali dn suru suami jgn buang dkt dalam jaga mkn jga syukur kli ni d prmudahkan skrng d 8 bln..smoga kli ni rezeki sis...doakan jga kami spya d prmudahkan prsalinan nnty