gerakan baby

Hai sy 30w5d. Sebelum nie klu mlm waktu tido, sblm tido bby active gerak. Dan bila di buai mmpi waktu tgh mlm, klu tgh mamai jaga tu rasa lah bby tgh gerak. Tpi skrng nie bila masuk waktu sy tido 10 ke atas, baby x gerak seolah dia tau waktu bonda dia tido dan tgh tido dibuai mmpi pon sy x rasa dia gerak. Tapi keesokkan nya pkul 9 lebih dia akn gerak. Adakah mommy lain pon ada pglaman mcm nie? Dan normal ke??

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Yes sma sy 30w2d.. Kul 10 mcm tu baru baby active bergerak siap tendang² lgi kdng wt terkejut lau baby but tendangan

Dah pandai la ni anak sis.. lpas keluar senang jaga

3y ago

Aamiin. In shaa Allah harap senang dijaga. Tapi fikiran nie kadang tkut jgk bila dgr org lain mlm2 active smpi susah tido. Sy alhamdulillah tido nyenyak cuma kerap bgun g toilet je lah