Baby November

hai mommies, sy baru 35weeks, tapi dh 3hari susah tido malam sbb serba xkena nak tido, dgn mmpi hantu ape bagai lagi, stress jugaklah.. ade pape petua supaya boleh tido lena? kdg2 beby gerak tgh mlm trlalu aktif smpai sakit kemaluan kita bagai direntap2 mcm cite heroin Twilight tgh peknen tu haa rasa dia, merana..hahah.. ade sesape rasa mcm ni jugak?

1 Balas

normal tu sis. Dh hujung2 nk bersalin mmg x selesa tido. Baby dh suruh praktis jaga dia nanti😆. Psl mimpi tu sblm tido ambik wudhuk dulu. Pstu kalau ada mimpi x elok jgk, tukar posisi tido. Sblm tukar tu, selawat n hembus 3kali. Pstu tukar posisi. Ni ustaz yg ajar sy tips ni.