Dulu masuk 9week tak sabar nak rasa bby gerak

Skrg masuk 24week bby kuat aktif.. rasa nyilu pon ade😂😂 lgi Klau bby aktif MLM mmgg tak dpt tido lah.. Time TGH MKN pon dia sebok tendang perut mmy.. ❤️

4 Balas

haah wak😂kdg rasa geli and seronok tpi time dia tendang kuat secara tiba² tu mmg tahan jela sakit,,walaupon kdg nyilu dia tndg ttp seronok sbb bby aktif🤭 mudahan² kita and bby diberikn kesihatan yg baik💕

Kannn? Awal2 tu rasa alahai comel je baby gerak lagi. Skrg asyik duk aduh je, kuat sgt tendang. Tu xmasuk week30++ lg 🤦🏻‍♀️

assalamualaikum nk tnye kalau 19 minggu kita dah dpt rasa blum ye bby gerak..sy tak dpt rasa lgi bby gerak..

2y ago

Sya dpt rasa bby gerak masuk 20week awak

hahahaha