Gerakan baby waktu tidur malam

Ada tak yg sama mcm sy.. waktu tido malam mmg tak perasan baby gerak2 dlm perut, tapi bila terjaga lepas tu pegang perut, bukan main dia berbenjol2 gerak sana sini baru tau rupanya dia gerak jugak masa tido tapi mmg x perasan 😂.. Husbnd pun bgtau time kita tido n ngigau, dia pegang perut eh baby siap pusing2 ye kat dalam

2 Balas

Sama la…sy tgh tdo tbe2 tjga dlm 2-3pgi kdg 5-6pgi still gerak lgi..kdg terpikir bby ni xpernh tdo ke 😅.. wktu sy tgh nyenyak tdo, husbnd pernh pgg perut, dia ckp aktif bkn main bby, berombak2 perut mommy..kite xperasan dh