Bby kurang gerak.

26weeks. Umur bby masa ni mmg kita dh dpt rasa kuat nendang & gerak kan? Slalu kalau tido mengiring, mmg rasa gerak2 di perut smpai x selesa sbb aktif sgt. Kdg tgh jalan2, drive pon rasa bby gerak2. Tapi dri semlam, mcm kurang. Sgt kurang. Kita usik2 dia pon xmau gerak sgt. Rasanya hrini x lebih 10x bby gerak. Risau. Ke biasa je mcm ni?

3 Balas

baby kurang gerak kemungkinan si ibu terlalu aktif. kkadang waktu si ibu tengah tidur baby akan gerak tanpa kita perasan. tapi better check up ke klinik untuk check detak jantung baby.

7mo ago

hehe alhamdullillah 🤲🏻 semoga mommy dan baby sihat ye

pergi cek sis

Sis da check doc ke sis?

7mo ago

dah. alhamdulillah takde apa. bby okay je.