34 weeks.. xbnyk gerak

Hai... Start ptg smlm baby kurg gerak.. Dia gerak tp xaktif.. Cnth gerak yg sgt slow.. Ari ni g scan kt klinik.. Dr ckp jntung smua ok.. Alhamdulillah.. Dr ckp.. Kdg2 dia akn gerak slow je.. Tp klau xgerak smpai ptg.. Kne g hosp.. Alhamdulillah.. Skrg dia da aktif blk.. Fuh.. Lega.. Baca kt google.. 34weeks.ni.. Baby da kurg aktif.. Btl ke?

6 Balas

Betul lah rasa ny,sy 35weeks ada 2 hari baby kurang aktif,tfikir nk ke hospital,tp sy ada cerita2 dgn baby,lepas tu baby bagi reaction lh jg,jd sy fkr still ok,lpas 2 hritu baby dh aktif blek,paling xtahan klu mlm. .aktif sgt,sampai ulu ht pn sakit😅