Baby Macam Kurang Gerak

Salam.. Harini sy rase mcm baby kurg gerak lah. Sblum ni pon klau baby gerak, mmg xde lah kuat sgt sbb mmg doc pon ckp sy very thick abdoment. Tp hrini mcm xde rase. Mcm rsau pulak. Tp sy xde pulak rase sakit ke ape ke.. Skrg 27w.. Ptut ke sy trus gi hosp atau gi je scan kt private ataupun mmg klau dah 27w baby kurg gerak?

1 Balas

Kalau tak cukup 10 dlm 12 jam, pergi hospital. Jgn fikir2 sgt asalkan baby ok.

5y ago

Semoga dipermudahkan. InsyaAllah ok.