sakit punggung

Hai sis semua.. Sya dh masuk 20 weeks.. Sllu sakit punggung..normal ke?? Smpai rasa nak tercabut je punggung bila tlampau sakit. .klau dh baring mmg akan sakit bila nak bangun tu..

5 Balas

Sy pulak sakit blkg...xboleh baring lama2 nti sakit... tido mlm selalu trbngun...mengiring kiri kanan..terlentang lg sakit...normal ke sbb kndungan br 9 minggu..🙄

Saya pun mcm tu. Baring mengiring ke kiri, kepit bantal kat peha n lutut. Saya pakai bantal besar yg pakai time tido tu, bantal kecik x selesa.

Sama lah sis sakit ja pinggang nie.... Apa lge klw bediri lama2 atau bejln lama sikit keputihan dtg

Normal sis..mmg akn sakit punggung sngt2

5y ago

Risau gak kkdang sis.. Klau dh tlmpau sakit..

Normal