Sakit punggung

Salam mommy2, skrg dah masuk 17minggu, bila duduk lama asyik sakit punggung. Masa kerja mmg banyak duduk, and pressure dkt bhagian belakang tulang punggung rasa mencucuk2, even dh letak bantal support. Normal ke utk sakit punggung camtu and ada cara untuk kurangkan sakit tak? Moga mommy mommy boleh bantu sis ya.#pleasehelp #firsttimemom

2 Balas

Saya pun sis, takleh duduk lama mesti punggung sakit 🥲

awak letak bantal support belakang atau bantal bentuk donut?

1y ago

cuba pakai bantal donut. pastu belakang badan pun awak letak bantal support. kejap kejap kena bangun berdiri luruskan pinggang.