Sakit punggung bila nak bangun dari baring

Assalamualaikum nk tanya sikit mommy2 semua , mmg kalau 18w dah masuk 20w ni kerap sakit punggung ka , tambah2 nak bangun lepas baring #firstbaby #ingintahu

4 Balas

Normal,saya pun tengah mengalaminya skrg.Now kandungan dah 19 week 1 day.Kalau bangun dari baring pegi kencing memang payah giler.Tapi saya waktu malam jer payah sgt,nak berdiri dari duduk lagilah sakit pinggang dan area tulang vagina.Berjalan pun payah.Sengsara time malam jer 😮‍💨😔

waalaikumussalam normal rasanya, sbb saya pon alami bnda sama time prgnt sebelum ni

normal sis..Sy first pregnancy dlu gtu jgk..yg second ni pun camtu

normal.. Sb sy pn terjadi jagak