Sakit punggung bila nak bangun dari baring

Assalamualaikum nk tanya sikit mommy2 semua , mmg kalau 18w dah masuk 20w ni kerap sakit punggung ka , tambah2 nak bangun lepas baring #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Walaikumsalam,samalah cam saya now kandungan dah 18 week 5 day,kalau nak bangun dari baring tu memang sakit,tambah lagi area tulang vagina rasa sakit.Doktor kata normal.Sebab baby nak membesar dan menekan

Saya pun macam tu puan . Kena banyakkan exercise sikit2 hehe . Angkat turun naik kaki pun dah ckup . Atau klu boleh dapatkan rehat secukupnya ya

Sama saya pun sakit punggung sampai ke peha bila nak bangun tu. lepas baring lama sikit baru senang nak bangun.