Perut Kecik

Hai siapa sini first preggy kandungan 3 bulan lebih...? Perut mmg kecikk ehh.. Kalau sy pakai seluar n baju yg agak fit org xperasan pon sy mengandung..?

2 Balas

Sy perut 7bulan bru org prasan. Sj pkai bju bsar2. Sbb risau tuhan pinjamkan skjap. Nty mna tahu tuhan ambik balik bru bbrapa bulan. Sy tkut sy xmmpu hadap bila org balik2 tnya knapa ggur. Tmbahan time tu bru prtama kali lekat. 7bulan bru org sklling prasan 😅 tgok kawan sy down bbrapa bulan mgndung, xda rezeki ggur. Stress dia g kerja balik2 org tnya. Sy pn jd ikut trauma. Alhamdulillah dh 10bulan baby sy 😊

5y ago

Ouh..org tua sy pesan mengandung lebih baik dihebahkan..kita ambil yg positif sbb org mendoakan utk kita... Bukan maksud nk tunjuk2 perut😄 i mean i 3 bulan still masih boleh pakai seluar n bju yg agak fit mcm org biasa..org xperasan, sy diam jala. 😊 But depends on people ada yg x suka heboh.. Tp sy xkisah sy bersyukur dgn rezeki zuriat yg Allah bg. Hari2 doa yang baik2 saja. InsyaAllah...

normal tu sis. sy 3 bln dulu perut flat je tp nurse ckp normal sb carry baby first . asalkan baby kat dlm ok alhamdulillah.. sy 7 bln bru nmpk perut tu pn xbsar sgt.. hihi.