First pregnancy

Hi mummy.. sy baru 7 weeks pregnant..nak tanya,normal ke kalau perut asyik sakit je.. kanapa boleh sakit ya.. atau sebb sy pakai seluar yg terlalu sempit..sbb semenjak pregnant ni pinggang makin lebar plk.. semua seluar nk pakai tak muat hehe.. any suggestion tk utk seluar yg selesa pakai pergi kerja time pregnant ni.. atau ada sebab² lain yg boleh sebabkan perut ni sakit ya.. #ingintahu #firstbaby

1 Balas

ade angin dlm perut ke? atau gastrik? seluar tu mommy boleh tukar pakai seluar pregnant. atau palazzo yg jenis ade zip. mcm sye elakkan seluar pakai getah kt pinggang, kalau pakai pon getah nye mesti atas dri perut 😂

2y ago

okayy thankss mummy