seluar preggy

Hi semua, sy nak tanya. Bila ya mommy2 start pakai baju pregnant. i mean seluar preggy semua tu. terutamanya yg kerja di ofis. thanks

24 Balas

Hai sis, tahniah sebab pregnant. 🙂, sbnrnya ikut bdn juga sis. Ada org xnampak sgt bdn tgah pregnant. Kadang ad org start 3bulan dh pakai dh brgantung juga.. Kalau mcm saya ikut berat n tinggi juga. Saya start pakai bju pregnant sejak seluar dh xmuat. Baju dh sempit. Haa seeloknya tukar. Hehe

Tq semua sudi jawab soalan sy. Sy dah 14w mingu ni. Dah start rasa mengah dan mostly seluar ketat dah. Rasanya dh tiba masa sy kena tukar seluar tu. Tq all ❤

Saya pakai start 13minggu.. Kadang setengah perut ibu saiz tk sama.. Nampak ja perut di bahagian rahim mula membesar.. Terus pakai seluar preggy

Saya sejak tau pregnant, 4w da xpkai.. Tkuttt!! Nseb saya ada sluar palazo yg jnis dpn takde getah..just blkg je.. Skrg just pkai bju besar2 je

saya start pkai masa 3bln lgpun perot tebal😅...selesa sikit, tapi brgantung jgk pada bdn kta.. saya bli brand scarlet je pregy pants tu...

start 4 months dah start cari sluar maternity. beli dkt aeon section maternity.. baju mcm ok je lg sampi skrang still pakai baju biasa 😆

sy mmg start dh 3bln pkai sbb sluar sy smua ketat kat pinggang . sy beli brand scarlet tu je . slesa sgt

Sy start 4 bulan. kerja ofic government hari2 baju kurung. Masuk 4 bulan, kain kurung semua xboleh zip.. huhuhu.

4y ago

Betul sbb baju mcm tu x official kan. Ok tq sis bg idea hihi

sy 27w tak nampak perut lg. seluar biasa muat lg.. kalau rasa ketat tu tukar jelah sis. bg selesa diri sendiri.

4y ago

ye tak nampak lg. org tak tahu pun pregnant. tp baby aktif jer.. Alhamdulillah jimat lah jugak.

sy 4 bulan da pakai . sbb selesa pakai seluar ketat . n xla nampak sendat je pakaiaan time pregnant .