Details scan hospital kerajaan

Hai siapa pnglmn buat details scan kt hospital krjaan... Doc refer kt hospital krjaan sbb sblm ni bby sy ada mslh jntung .. so nk tnya kalau detail scan semua pakar cek ke trmasuk jntina bby ?

2 Balas

Alang2 pakar dah buat detail scan tu kn, sis boleh je try tanya jantina baby. Kalau baby bg kerjasama insha Allah boleh nampak. Biasa kerajaan nie dorg x de masa nk godek2 baby nie kalau baby x bg kerjasama (contoh baby kepit ke), dorg lebih tgk pembesaran baby. Tp sis try je la.

Hi sis kalau boleh nk tanya. Sis ada mslh jantung mksdnye mcm mana ye?

2y ago

Oh yeke. Maaf salah soalan. Apa2 pon semoga dipermudahkn urusan sis sekeluarga ❤️