Berbaloi x scan details

Nak tnya, berbaloi x ye scan details dkt klinik luar ? Yela, kk pon buat jgk tp kna tnggu 32weeks nurse bgthu hrtu. Mggu depan Sy Bru 26w. Persiapan baby msih ksg lg sbb nk thu jantina dlu Bru nk beli. Cumanya , bab scan ni berbaloi x scan swasta atau tnggu details krjaan?

1 Balas

Sgt berbaloi better u details scan dkt luar skrg dh 26w boleh dh scan & akn nampak dh jantina. Dkt kk ni tak details sgt pun. Mcm sy tuari scan dkt kk baby boy. Scan swasta baby girl . Alhamdulillah mmg baby girl. Dkt kk mcm2 masalah bila scan ckp baby kecik lah scan dkt swasta elok je baby membesar☺️