details scan

Assala mualaikum moms semua...nak tnya siapa kat sini ada pengalaman jumpa pakar O&G..lepas tu doc bagi nak buat details scan kandungan..sya sekrang 27weeks...😊 .Ikut pegalaman ibu2 kat sini...mcm mna yek..details scan tu kat hospital pakar..sma tak dengan detail scan kat klinik swasta???.....mohon blasan yang baik sja...semoga allah lindungi kita dan baby kita..amin..

1 Balas

wsslm. saya buat kat klinik Siti. sb klinik ni under hospital pakar pantai .. scan details ukur lilit baby.. berat.. panjang.. tulang belakang.. kanta baby.. tulang kaki.... heart rate bby.. semualah.. doc o&g ada nasihatkan kalau kurg dari >25w nak scan mmg taknampak.. around 28w blh scan nampak muka baby clear.. jgn lebih 28w kata doc..

4y ago

Oo..yaka sis..tapi sya d sru buat detail scan ni kat pakar O&G... Sebb sya kn jagaan pakar..jdi pakar tnya nak ka details scan ...jadi pun nak juga la..nak tengok baby sepenuh nya..m