Details scan biasa klinik krjaan buat bila ya?

Sy dah 21w++ . Rasa nk buat details scan Dan tgk jantina. Terlalu awal x ibu2 skalian rasa? Excited nk tgk gender baby . Esok ada temujanji di kk tapi xtau la ada details scan x.

8 Balas

Details scan kk tak buat..utk NT scan or Details scan hanya ibu2 ug ada high risk jew buat itu pun dekat MFM Gov..mcm sya sbb high risk so dr awal pregnant mmg refer MFM, semua scan dekat sana..tp sya buat jugak scan dekat luar sbb dekat luar ni lg clear gambar nya..☺️

3w ago

ha ah. dh tnya nurse pg Td. mmg xbuat. dia scan nti 32weeks plak.

saya dah buat detail scan time 19week . kalau 21 week tu okey sangat dah nak buat detail scan. untuk gender pun dah blh tgk. tapi atas baby bagi kerjasama ke tak takut dia kepit jee HAHAHAHAHA. and kk tak buat detail scan ye . kene buat swasta punye

kk tak buat .. hosp gomen buat .. tu pun kalau high risk baru buat detail scan kat hosp .. 21 weeks dah boleh buat dah sis ,, lagi accurate .. better booking dengan klinik swasta ,, lebih detail n jelas

Saya dulu buat details scan dekat swasta 22weeks keatas. Rasanya kk tak buat details scan. Scan biasa saja

Detail scan kt hospital gov bila ada surat refer letter dr kk. Saya detail scan kt hospital gov 21week

Kk selalu tak clear sgt sis better pergi swasta. Selalu details scan 20w ke atas

4w ago

Tu lh kk sy kurang yakin dia punya scan. Masa scan kk ckp baby boy scan swasta baby girl . Mmg betul Keluar baby girl😅swasta pun details segala abdomens baby nampak & jelas

Details scan kat swasta je. KK tak buat.

4w ago

ouh yeke. okay2

better pergi swasta