Bayi kecil dalam kandungan

Hai semua, sy nak minta pendapat. Masa 19w + ada scan then doc detect baby kecil xsama usia kndungan. 20w + sy ada scan di swasta sama juga doc kata bby kecil tp ktanya organ semua (otak, jantung, spina) mcm xde mslh. Harini rpeat scan di kk usia 21w + bby msih kecil xikut usia kndungan dan doc buat appt utk refer pakar. Ktanya nmpk perut n kaki kecil xselari usia kandungan. Die suggest utk pg columbia dan ada suggest doc utk buat cek lanjut, klu ada apa2 xoke doc tu akan buat surat refer pakar dgn mslh yg die detect (secepatnya). Sbb date refer pakar yg hospital krjaan bg lagi 4mggu, lambat katanya. Klu risau n nak cepat tu yg die cadang pg columbia utk detail scan. Ada x mummies yg pernah lalui mcm ni? Ni 3rd baby. Sblum ni xpenah jd mcmni.

1 Balas

Sy pernah..sma la masa anak ke3..tp doc swasta suruh mnum frisomum alhamdulillah semua normal

11mo ago

yekeee? bole cuba ni. tq sis