scan 7weeks4days nampak kantung je

hai siapa ada pengalaman scan masa 7weeks nampak kantung shaja? sy nampak dlam kantung ada mcm sesuatu kecil tapi doc taknak zoom dia kata takkan nampak apa lagi waktu usia kndungan mcm sy ni.. dia suruh repeat scan lepas usia kandungan 11weeks mcmtu.. hmm tak thu nak rasa ape

12 Balas

Pengalaman saya ya. Masa tu kiraan saya 7w 5d, pergi scan swasta dia kata baru 6w 6d nampak kantung and janin kecil sgt. Okay takpe saya repeat klinik lain pda 9w 9d dan sudah nampak heartbeat. Dr kk scan pulak pada 12w and ambil kiraan dr swasta. So jgn sedih, ada org cpt tumbesaran janin, ada yg lambat. Ada org 14-15w dah rasa kick, saya 22w baru rasa 😂 jgn stress ya

2y ago

Alamak saya takde exp tu pulak sis. Sebabnya mmg saya decide tunggu sampai nampak janin baru proceed pergi kk. Kot la tak nampak janin lagi dia suruh balik and repeat scan ke apa ke. Buang masa saya ulang ulang kk