7weeks 3 days tapi scan nampak kantung , tak nampak baby lagi and then doktor suruh buat dnc .

sy sorang pcoser , sekarang dh 7 weeks sepatutnya tapi dua kali buat scan , first scan biasa nampak kantung and then scan biasa tak nampak . doktor buat scan vaginal baru nampak tapi nampak kantung juga , tapi kalini kantung besar sikit . and then doktor decide suruh buat dnc . ape pendapat mommies2 ?

2 Balas

Tunggu dulu if 12 weeks tak nampak apa2 baru but dnc. Kawan sy awal2 tak nampak pun baby tapi 10weeks dah nampak dan boleh dgr heartbeat dah

3y ago

emm sy dh keguguran😢

Sy pun masih tggu utk scan lg 2 minggu, aritu scan npk kntung je juga..

2y ago

Sama la dengan saya. 7w2d nampak kantong jer