susu ibu terbaik

Hai sesiapa boleh suggest tak apa susu yang terbaik untuk ibu mengandung. Saya dah 8weeks ...sebelum ni pernah try minum susu similac tapi jadi sembelit pulak...n sampai sekarang tak minum susu...Kadang2 je minum farm fresh kurma

2 Balas

Apa2 susu pun boleh. Tak semestinya susu mengandung. Fresh milk pun boleh. Janji tak tinggi gula.

Saya minum susu colostrum. So far okay. Dulu pernah minum anmum, tak dpt telan. Muntah.