Acid Folic

Hai semua,sy nk tanye sy d arahkan dtag ke KK tuk buat buku pink pd 25/8/2019 sedagkan sekarag kalau ikut prkiraan first priod sy dh prgnant 7 minggu so agak jauhkn dr tarikh buat buku pink 2.. sy prgi checkup d klinik swasta n cume dpat pil vitamin mcm dlm gambar.. n sy nak tau ok ke pil vitamin itu shaja sbab sy x d bekalkn acid folic?

Acid Folic
2 Balas

Kena tahu apa nama pil ni.. bru bolei tahu apa kandungan dia. Klau multivitamin sllu ad skli asid folik dlm dia.

5y ago

Sebijik2..