Vitamin dan Acid folic

Salam..sy nak tnya..aritu sy ad g klinik utk cnfrmkan pregnancy n dktr ckp bru 5mgu..n dktr ada bg vitamin kt bwh nie..tp 2 hari sblm g klinik tuh sy ad beli acid folic kt farmasi..ada org kata dlm vitamin tuh da ad siap acid folic..sy pn xpasti..jd sy nk tnye perlu makan vitamin tuh shj atau makan vitamin n acid folic tuh sekali ? tq..#bantusharing #firstbaby

Vitamin dan Acid folic
2 Balas

klau dlm vitamin yg dbagi dah ad acid folic ,sis mkn je yg vitamin tu.. Klau x ad sis boleh mkn acid folic yg sis beli skli dgn vitamin tu..

Ni acid folic sis..

4y ago

oke trima ksh sis..☺️