Folic acid hovic ok ke

HI ibu2, nak tanya siapa ada ambil pil folic acid jenama hovic before proceed buka buku pink di kk. jenama ni ok tak ? sbb sy hanya ambil hovic ni before tahu pregnant n still consume hovic ni until now. belum buka buku pink lg sbb masih baru

12 Balas

Okay sangat sis. Saya & husband amalkan folic asid hovic dari sebelum mengandung sampai mengandung 1st trimester dan lepastu stop sebab nurse suruh makan obimin je ☺️

Saya mmg mkan jenama tu dari sblum pregnant lagi… pregnant pun mkan je tu sementara tunggu nak buka buku pink

ada doc sarankan ambil jenama hovid ni saya makan tkda masalah. Asid folid jenama hovid ni pun cuma 5g je

sama saya.. 3m keatas pon kadang saya makan.. bila alah ubat klinik bagi, saya makan folic acid 😌

OK. Sy ambil ni sebelum hamil lg. Doc minta stop bila dah kena consume zincofer

xkisah jnama apa jnji kandungan folic acid tu mesti 5mg jgn kurang dri tu

Asalkan acod folic sis,,boleh ja mkn sementara

sy mkn obimin je..now 7 weeks tp xjmpe doc lg

ok je. sye dlu mkn tu je sblm jpe doktor.

2y ago

ohhh oki. tq awak

Okay je any brand. Dont worry.