Perlu ke vitamin extra?

Sblm buat buku pink..sy amik pil Duphaston, Vit C blackmores dan folic acid. Vit C tu sbb sy kerap demam n selsema since before preggy. Thats y continue mkn..so semalam, pergi KK buat buku pink. Doc bgi pil Obimin. Nk tya perlu ke sy makan kesemua pil yg ada? Or just Obimin shaja? Ini pregnancy ke-3 but anak pertama. 2 yg lepas tu sy miscarriage.

2 Balas

better stop sgala suplements yg sis mkn n kekal fokus obimin.. klu sis masih ragu, boleh tnye doc utk kepastian.. :)

Obimin da cover folic dan vitc..tkut pula awak overdose