Alahan

Hai semua..sy Bru baru 7w prgnant ank ke3... Alahan sy agk teruk.. Seharian terbaring shj... Sentiasa loya.....nk makan pon xblh.. Asik loya n muntah.. Ade x mummy yg ada mslh mcm sy?... Risau pula sbb kdg2 seharian xmkn takut effect pd baby.

10 Balas

Saya alahan masa 6 minggu tapi tak lama alahan sampai usia kandungan minggu ke 10 tapi teruk la semua benda bau busuk sampai nasi pom tak boleh telan duk terbaring jer. Itupun saya balik kg terus tak ada rasa loya dan alahan hilang. Mungkin dapat makan makanan sedap2 kot.