Rutin harian

Hi mommies. Saya pregnant 7w and saya ada alahan yg teruk dgn bau² msakkan. Agak susah utk sy mmsak sbb akn mnyebabkan sy pening n loya yg teruk. Ada ap² suggestion x utk sy kurangkan alahan ini?#1stimemom

1 Balas

Loya sbb pregnant ni mmg lain drpd loya biasa. Sy dulu try mcm2 mmg tkde yg boleh. Better stop duluu memasak? Insyallah 2nd trimester hilang loya tuu. Or google n try duluu tips2 cara hilang loya mcm minum air ais or makan gula2 berangin, btw tahniah on ur pregnancy 😊

3y ago

i see. okay thank you for the tips!☺️ thank you jugak wishes 🧡