hb low

Hai semua...macam mana nak naik kn hb...19weeks still hb low...

7 Balas

Sy beli jus mamariam. Alhamdulillah hb naik byk jugak 😊 sambil tu makan sayur faun hijau. Kangkung paling tinggi utk naikkan hb. Kangkung, sawi Dan bayam.

4y ago

mcm mna nak beli jus mamariam tu sis?

Hye pun smaa HB 10.3 tiba² turun..makan zincofer sekli orange jus..and makan buah delima dgn kerang..dah 12.6

Saya makan jambu batu & amik obimin.. Try mkn sayur bayam jugak.. Saya dari 11.1 naik la dlm 12.5..

bnyakkn mkn syur..klau amik kerang-kerangan pon boleh..semua tu high in iron boleh increase hb

5y ago

ade amk jus delima dgn ubt y klinik bg

Jambu btu , syur byam . And mkn ubt dgn frsh oren

Jambu batu + kurma ....

Beet root buat jus