Uri ke bawah

Sye dah 33minggu uri sye ke bawah sikit risau jugak sye asyik fikir je 30hb nie Ade appointment Kat hospital pasal uri ke bawah please sape Ade pengalaman mcm sye boleh bagi tahu tak anak pertama nie.

2 Balas

Saya pun placenta previa type 2 masa pregnant. Even 34w pun masih borderline 2cm. Saya banyakkan sujud. Sujud lama-lama. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan saya selamat bersalin normal 36w even doktor kata awalnya saya kena czer

Sy pn taun lepas placenta previa type 3.. operation ms 34minggu ms tu 30ramadhan..bby stay nicu 17hri.. berat bby ms lahir 2.1kg.. alhamdulillah bby smua ok