uri masih dibawah

Hi momies... Sye dh 27 weeks... Tp dh scan, uri masih di bawah.. Dr kata uri akan naik sndiri bila usia kandungan 28 weeks.. Risau sye.. Ade ke yg sama mcm sye or ade petua.. Boleh share cerita...

3 Balas

Sama mcm saya 27weeks.. uri di bawah 1cm something dr pintu servix. Harap kita sama2 dimudahkan bersalin. Saya amalkn sujud setakat nie. Hopefully baby membesar dan uri akan naik. Moga Allah mudahkan bersalin normal. Amiin

2y ago

sis kene berehat banyak ye,klo boleh kurang kan buat kerja,bila baring rendah kan bantal kepala tinggikan kaki utk letak bantal

Awakkk,nak tidur kaki tu naik tinggi sikit. Letak bantal 2-3 kat kaki time tidur … and sujud lama sikit awak InshaAllah ❤️

Dari banyak pengalaman orang yang sy dengar kebanyakkan suruh sujud