URI KEBAWAH

hai mommies sye bru 18w bulan lepas pegy o&g doktr scan uri sye trlampau kebawah , smlm checkup kk doktr scan pun mmg uri kt bawah lagi , minggu depan appoinmnt dgn o&g lagi .. nak tanya mommy² dlm nie ade tak cara ke senaman ke utk naikkan balik uri tu ? sye risau la🥲

2 Balas

Ada orang pernah bagi tips kat saya sujud lama². Nanti inshaaAllah naik. And banyakkan borak dgn baby bantu tolak uri tu ke atas. Wallahualam

1y ago

okay terime kasih☺️

uri tak boleh naik/turunkan. ia akan berlaku dgn semulajadi

1y ago

ouhh iyeke sye kurang tahu bab² nie .. btw tq ya