Uri kt bwh

Hai nak tanye sye 29week 5hari tadi sye g kk g scan uri baby kt bwh tahap2 sye dh mula risau ade sape2 tau x cmne nak naik kt uri ke atas #bantusharing #firstbaby

1 Balas

mcm sy dlu ada pnglmn uri bwh juga..dh try mcm2 cara tp xberhasil ...sy alami pp type 3.. pd 34minggu sy bersalin czer...biasa kalau uri bwh ni doc pesan suh bykkn bedrest jgn berdri lm dan byk berjln serta jgn angkt berat2 dan juga stress..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

alhamdulillah ok .cuma lepas bersalin dlu dia koma dan hilang ingatan seketika..