Spotting

Hai semua, saya nk minta pendapat. Kebiasaannya kalau ada spotting, normal berapa hari ye? Sy pregnant 8 week.. Baru2 ni ada spotting tp keluar sikit2.. Tp pagi ada malam ada.. Dah 2 hari dah.. Check dekat hospital doktor suruh dtg lagi 2 minggu utk check semula sbb tak serius. Tapi saya risau pula. 1st pregnant.

1 Balas

Kalau darah brown then its normal.kalau sakit pinggang and darah keluar then kena pergi hospital asap.